O soră a lui al-Baghdadi a fost arestată

Turcia a anunțat arestarea uneia dintre surorile a lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul statului islamic care a fost ucis între 26 și 27 octombrie în urma unui raid americane în nordul Siriei. “Arestarea surorii lui Al-Baghdadi – șeful de comunicații al președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, Fahrettin Altun – a scris pe Twitter este încă un exemplu al succesului operațiunilor noastre de combatere a terorismului”. Nu a fost furnizat niciun alt detaliu cu privire la capturarea femeii, nici momentul și nici la locul în care s-a întâmplat.

Chipul unui bătrân apare într-o fotografie făcută pe Marte

Potrivit unor surse turcești, sora califului, Rasmiya Awad, în vârstă de 65 de ani, a fost arestată ieri într-un atac din apropierea orașului Azaz, din nordul Siriei. Capturarea sa ar putea furniza informații valoroase despre structura ISIS, au subliniat sursele turcești. Potrivit „New York Times”, al-Baghdadi avea mai mulți frați și surori, dar nu este clar dacă, pe lângă femeia capturată ieri, ceilalți sunt în viață. În momentul arestării Awad se afla alături de soțul ei, nora ei și cinci copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.