O șoferiță a salvat doi frați de la îngheț: cu piciorușele goale și fără hăinuțe la -8 grade

O șoferiță a salvat doi frați de la îngheț: cu piciorușele goale și fără hăinuțe la -8 grade Nicole Camberlain, luni dimineață,  în timp ce era la muncă pe autobuz a descoperit doi frați în jurul orei 8 dimineața, pe ruta în Waukesha, Wisconsin. Călătorii au zărit micuții cu picioarele goale prin zăpadă și fără geci pe ei și au avertizat soferița să oprească. Femeia a oprit autobuzul și i-a invitat pe amândoi să se urce în autobuz la cald. Imaginile înregistrate de telecamere din autobuz o arată pe Nicole dându-și jos jacheta și  o pune pe fetița de doi ani, care purta doar o bluză  și un scutec. Fratele purta doar o blucă cu glugă  și o pereche de pantaloni, ceea ce nu ar fi fost suficient pentru a îndura vântul aspru, care făcea ca temperatura să pară  mai degrabă -16C.

Peste 50 de copii au ajuns la spital, după ce un bărbat a intrat într-o grădiniță și a pulverizat o substanță corozivă

Vorbind cu „Good Morning America”, Nicole a spus: „Se îndreptau  către o intersecție aglomerată și știam că nu există nicio stație pentru  autobuz școlar acolo sau o școală și mi-am dat seama că s-au rătăcit și trebuia să-i ajut. Când am întrebat unde merg, copiii mi-au spus că  o caută pe bunica și le-am spus să se urce cu mine în autobuz că o să o căutăm pe bunica împreună”.

Potrivit autorităților, bunica copiilor coborâse în pivniță iar copiii au ieșit să o caute și s-au pierdut.  Polițiștii au găsit-o pe bunica care între timp își căuta disperată nepoții.

Sursa: Metro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.