O simplă fotografie s-a transformat într-un coșmar: câinele unei tinere a atacat-o mușcând-o de față

O fată în vârstă de 17 ani s-a trezit cu 40 de cusături pe față, după ce câinele ei, un ciobănesc german, a mușcat-o în timp ce ei stătea lângă el să-și facă o fotografie. Lara Sanson, în vârstă de 17 ani din Argentina, a dorit să-și facă o fotografie cu câinele ei. Iniția fata s-a pus lângă câine zâmbind și și-a sprijinit ușor capul pe capul câinelui. La o a doua forografie însă, l-a îmbrățișat duios. În timp ce fotograful se pregătea să facă poza câinele a reacționat brusc și a mușcat-o pe față.

Câinele a reacționat probabil instinctiv pentru că probabil mâna fetei l-a atins într-un loc unde nu-i plăcea sau unde îl durea. De fapt, la scurt timp după ce și-a scufundat dinții, i-a dat drumul. Cu toate acestea, reacția violentă a câinelui i-a provocat tinerei răni pe față, tâmple și în apropierea gurii . Consecința este că Lara a avut nevoie de 40 de copci și în prezent se luptă cu o inflamație severă.

Citește și Iese să se joace cu bicicleta și moare spânzurată într-un copac: o fetiță de 4 ani și-a pierdut viața din…joacă

Deși reacția câinelui ei riscă să o lase desfigurată pe viață, tânăra nu-și învinovățește câinele,  dimpotrivă, îl justifică spunând că nu a rănit-o intenționat: „Nu știu de ce a reacționat astfel. Poate că i-am atins șoldul, poate că este pentru că este bătrân  sau pentru că l-am îmbrățișat  și s-a speriat. ”

Pe scurt, Lara este convinsă că câinele ei nu a vrut să-i facă rău și că a fost un simplu accident.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.