O seară relaxantă s-a transformat în tragedie: o femeie a murit electrocutată în cada de baie

După o zi încărcată și obositoare de muncă, o femeie a murit electrocutată în cada de baie din cauza smartphone-ului.

În timp ce se relaxa în cada plină cu apă, o femeie de 45 de ani din Dole, și-a pus telefonul la încărcat lângă ea. Cineva îi trimisese un mesaj și în timp ce-l citea, telefonul i-a alunecat din mână în apă murind pe loc, relatează France Bleu Besançon. Cadavrul, a fost descoperit de soțul și de fiul ei.

Citește și „Am decis să te părăsesc”, de furie iubitul îi sfâșie o bucată din nas și-l mănâncă / FOTO

Dusă de urgență la spital medicii au încercat să facă tot posibilul pentru a o readuce la viață, dar nu s-a mai putut face nimc, șocul electric i-a  fost fatal.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.