O școală din Nairobi s-a prăbușit: cel puțin 7 copii morți

Sala de clasă a unei școli din Nairobi s-a prăbușit: cel puțin 7 copii morți

Cel puțin șapte copii au murit după prăbușirea unei săli de curs într-o școală din Nairobi, capitala Keniei, au anunțat  oficialitățile locale, citate de BBC.

Structura de lemn a Precious Talent Top School s-a prăbușit la câteva minute după începerea cursurilor. Conform informațiilor inițiale de la Nairobi, zeci de studenți ar fi încă blocați sub ruinele structurii.

Destin sau fatalitate? Două surori aflate la sute de kilometri distanță au murit în aceeași zi de hemoragie cerebrală

Serviciile de urgență, care au avut mari dificultăți pentru a ajunge la școală din cauza prezenței unei mulțimi imense adunate în fața institutului, acum sunt la fața locului pentru a acorda ajutor. Căutările copiilor sub mormanele de ruine sunt în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.