O scenă autentică din iad: vulpi jupuite de vii și cadavre stivuite într-o fermă din Asia ( video)

Parcă ar fi o scenă din iad….Mii de vulpi, toate moarte sau aproape și stivuite una supra cealaltă. Imaginile înfiorătoare realizate în interiorul unei ferme de blană din Asia dezvăluie încă o dată o realitate îngrozitoare: animale bătute cu bare metalice și multe jupuite vii.

Pentru a descoperi fabrica de groază sunt imaginile și fotografiile aeriene surprinse de Humane Society International. Vulpi moarte aruncate în gropi după ce au fost măcelărite și jupuite pentru blana lor, într-o imensă suferință. Ancheta a fost efectuată în numele HSI al Regatului Unit, care continuă campania #FurFreeBritain pentru a ajunge la interzicerea vânzării de haine din blană: Regatul Unit a interzis, într-adevăr, creșterea animalelor pentru blană în 2003, dar totuși permite importul a zeci milioane de kilograme de blană în fiecare an de la companii străine.

Bolsonaro, pozitiv la coronavirus, își scoate masca la conferința de presă: “Am luat clorochină” ( video)

Pentru această investigație, cercetătorii HSI au vizitat 11 ferme de blană selectate la întâmplare într-una dintre principalele țări producătoare din Asia (organizația a ales să nu dezvăluie țara pentru a proteja identitățile investigatorilor). Conform datelor comerțului internațional, majoritatea hainelor din blană importate în Statele Unite provin din țările asiatice, unde practic nu există legi de protecție a animalelor.

Încă o dată, aceste imagini tulburătoare dezvăluie toată suferința a mii de animale nevinovate și moartea lor dureroasă și prelungită în fermele de blană din Asia. Imaginile dezvăluie cum vulpile sunt bătute în mod repetat peste cap, provocând răni grave și, mai rău, nu o moarte instantanee. Cuști de sârmă goale și mici,  atât de mici încât animalele se pot mișca cu greu pline cu mormane de fecale lăsate pe podea, boluri de apă murdare și goale și niciun medic veterinar.

Sursa: HSI

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.