O româncă din Italia a fost ucisă cu sânge rece de amantul ei: corpul ei a fost aruncat pe marginea unui drum

O femeie de origine româncă, Ana Maria Lacramioara  în vârstă de 30 de ani, rezidentă în Giardinello (Palermo) a fost înjunghiată mortal aseară. Carabinierii l-au oprit deja presupusul criminal: Antonino Borgia, 51 de ani un antreprenor din Partinico cu care victima avea o relație.

Bani unei mame si fiicei sale de 10 ani pentru a deveni sclave sexuale

Italianul ar fi ucis-o pe Lăcrămioara deoarece aceasta, după ce i-a cerut o sumă de bani,  l-ar fi amenințat că va spune soției lui despre relația lor.  Trupul femeii a fost găsit în mediul rural dintre Balestrate și Partinico, de-a lungul autostrăzii statale 113.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.