O româncă din Italia a fost găsită moartă casă: soțul ei arestat pentru omor voluntar

Trupul fără viață al unei românce de 46 de ani a fost găsit în locuința sa din centrul Imola , în zona Bologna. Soul ei a fost cel care a cerut intervenția ambulanței. În urma interogatoriului la secția de poliție Ioan Pașalău în vârstă de a fost arestat cu acuzația de crimă. Se pare că un vecin ar fi auzit în acea dimineață țipete și zgomote care veneau din apartamentul cuplului.

Conform anchetelor Ioan Pașalău, de meserie tâmplar în Imola, a sunat la ambulanță în jurul orei 16.00, spunând că soția sa, Cornelia Pașalău, nu mai respiră. Medicul care a ajuns la fața locului a constatat decesul femeii dar a observat că cadavrul prezenta și numeroase vânătăi și atunci a alertat și forțele de ordine. Tabloul circumstanțial ar fi determinat anchetatorii să creadă că este vorba de crimă și că unicul suspect este soțul ei, scrie presa italiană.

Citește și Halucinant! O mamă și-a decapitat fiica după ce i-a cerut cereale la micuj dejun

Ioan Pașalău a fost suspus interogatoriului dar a negat orice resposabilitate iar acum se află la închisoare în așteptarea finalizării anchetei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.