O româncă de 45 de ani a fost găsită fără viață în baia din apartamentul unde locuia în Italia

O româncă de 45 de ani a fost găsită fără viață în baia apartamentului unde locuia în Italia

Tragica descoperire a fost făcută de fostul ei concubin care a găsit-o fără suflare în baie duminica trecută.  Bărbatul, după ce a petrecut weekendul cu copiii săi la locuința rudelor din zona Padova, s-a întors în apartamentul pe care încă îl împărțea cu românca de 45 de ani din Via Cà Baroncello.

Când bărbatul în vârstă de 55 de ani, s-a aflat în fața scenei dramatice a fostei sale iubite a chemat imediat ambulanța și carabinierii. Din păcate personalul medic nu a putut face nimic altceva decât să constate decesul.

La doar 10 ani moare după ce a înotat într-un lac: virusul ameba i-a mâncat creierul

Primele investigații efectuate de carabinierii stației și a unității operative și radiomobilului din Bassano spun că sigur decesul  a survenit  din cauze naturale. Cu toate acestea, fiind o femeie destul de tânără, s-a decis efectuarea unei autopsii între timp, apartamentul a fost sub sechestru.

 De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.