O româncă de 40 de ani a fost găsită fără viață în Italia: plină de vânătăi

O româncă de 40 de ani rezidentă de mai mulți ani  în Predappio Alta, provinci Forli ,a fost găsită fără viață în apartamentul ei. Incidentul s-a produs vinerea trecută.

La fața locului au intervenit paramendicii  care nu au putut face nimic altceva decât constate decesul.  Mai multe vânătăi au fost descoperite pe corpul româncei,  dar potrivit presei italiene Forli Today, investigațiile esclud că femeia ar fi avut parte de o moarte violentă. A fost dispusă autopsia, dar primele constatări ale medicului legist vânătăile nu sunt atribuibile cauzelor decesului și datează de câteva zile în urmă.  Românca  locuia cu un bărbat, iar în trecut poliția a fost nevoită să intervină pentru mai multe scandaluri în familie.

Bărbatul întrecut a fost cercetat pentru și maltratare. Sunt așteptate rezultatele finale ale autopsiei.

Tragedie pentru o mamă româncă în Italia: după ce i-a murit fetița, acum riscă să-și piardă un al doilea copil

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.