O romanca de 36 de ani, mama a doi copii a fost gasita fara viata intr-un rau din Italia

Era dată dispărută de mai bine de 36 de ore, când s-a descoperit  tragedia: Cu inițialele C.D, românca în vârstă de 36 de ani , mama a doi copii mici a fost găsită fără viață. Cu puțin timp în urmă, un șofer a dat alarma: ”Stătea așezată pe margianea podului”

 

Carabinierii, scanfandrii și pompierii au început căuările în apele răului Tevere din orașul Città di Castello care face legătura între Rione Prato și cea a Pescidoro. Alarma a fost lansată la scurt timp după ora 2 pm, când un automobilist ar fi văzut „o persoană care stătea pe parapet”. Când s-a întors să vadă ce se întâmplă cu femeia, ea dispăruse, rămăsese doar încălțămintea.

 

După șapte ore de căutări, în jurul orei 21:00 de ieri, cadavrul româncei de 36 de ani a fost găsit la fundul lacului. Nu se știe încă motivul pentru care femeia a recurs la acest gest extrem. În urma ei rămân doi copii orfani de mamă.

Citește și  Incendii, flacari si panica in sudul Sardiniei: case evacuate

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.