O româncă de 32 de ani a fost găsită fără viață în apartamentul ei din Italia

O româncă de 32 de ani a fostă găsită fără viață în apartamentul ei din Brescia acum două zile.

De mai bine de două zile rudele nu mai știau nimic de ea și atunci au anunțat forțele de ordine. Pompierii, după ce au spart o fereastră au pătruns în casă și au găsit corpul fără viață al tinerei românce.

Una dintre cele mai acceptate ipoteze, dar încă neconfirmate, este că fată s-a sinucis. Când a fost găsit cadavrul, tânăra a fost inconștientă pejos. Medicii au încercat să o resusciteze dar, din păcate, pentru ea nu a mai rămas nimic de făcut.

Totuși, potrivit publicației Bresciatoday, decesul româncei rămâne încă un mister.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.