O româncă de 30 de ani a fost găsită fără viață în parcarea unui hotel din Italia

Se numea Roxana Adela Alessandra Ercolani și a fost adoptată din România pe când era mică, iar viața ei de zi cu zi se desfășura în orașul italian Civitanova.

Luni seara tânăra de 30 de ani, s-a urcat la bordul mașinii mamei sale și a dispărut fără urmă. A fost căutată peste tot, iar cel mai urât deznodământ posibil avea să se întâmple.

Carabinierii au descoperit alături de Roxana și o seringă, așa că toate bănuielile conduc spre posibilitatea ca fata să fi murit din cauza unei supradoze.

Cercetările continuă în așteptarea autopsiei, scrie ETV Marche.it

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.