O revistă vă plătește 3.000 de dolari pe lună doar ca să fumați marijuana, dar cu o singură condiție

Nu te-ai fi gândit niciodată să fumezi marijuana și pentru acest obicei  să poți să și câștigi bani !  Ei bine, un site web a publicat un anunț de muncă foarte original: fumatul de marijuana în schimbul unui salariu care poate ajunge la 3.000 de dolari pe lună.

Este vorba despre American Marijuana, o revistă online dedicată în întregime lumii marijuanei medicale care acum caută un tester. În fiecare lună, o singură persoană va primi o cutie care conține diferite produse și diverse mărci de marijuana, nu doar fumatul iarbă, ci și ulei CBD , lichid de țigară electronică, mâncare și multe altele.

Cei selectați vor examina în practică o gamă largă de produse de canabis și vor oferi opiniile lor  pentru fiecare produs în parte. De asemenea, va trebui să-și publice recenziile pe un blog și să le însoțească cu fotografii și videoclipuri.

O tânără a trimis în fiecare zi timp de 4 ani mesaje tatălui ei mort, primește un răspuns de la un bărbat căruia îi murise fiica

„Să nu vă așteptați să vă angajăm doar pentru a putea fuma, căutăm un tip care are o cunoștință vastă în marijuana pentru a educa cititorii noștri”.

Este posibil să vă candidați dacă aveți vârsta, sunteți în formă fizică și în stare de sănătate bună, iar o cerință esențială este să locuiți într-o zonă a Statelor Unite sau Canada, unde canabisul medical este legal.

Pentru a afla mai multe sau a aplica, puteți da clic AICI.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.