O reuniune de familie s-a sfârșit în sânge: un tată și-a ucis fiul și iubita acestuia de 19 ani

Ceea ce trebuia să fie o plăcută reuniune de familiei s-a terminat în sânge în sud-estul Australiei de Sud. Tatăl și fiul nu se vedeau de ani buni și deciseră să se reunească pentru o cină . La un moment dat   tatăl și-a atacat fiul și pe iubita acestuia. Bărbatul a ucis pe amândoi cu mai multe focuri de armă.  Tragedia a avut loc la o fermă. Victimele sunt Lukasz Klosowski și Chelsea Irlanda  în vârstă de 19 ani. Dubla crimă a avut loc în moșia bărbatului în seara zilei de 22 august. După ce au petrecut seara împreună, în prezența a  celorlalți membri de familie, tatăl și fiul au avut un argument.

Furtuna Laura: cel puțin 12 victime între Haiti și Republica Dominicană

Discuția între tată și fiu a luat o întorsătură neașteptată  și Lukasz Paul Klosowski (46 de ani) și-a împușcat ucis fiul și pe iubita acestuia. Bărbatul de 46 de ani a fost arestat de polițiști fără a opune rezistență. Vestea morții tânărului cuplu logodit a șocat prietenii și întreaga comunitate locală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.