O profesoară moare la 26 de ani din cauza unei supradoze de paracetamol: “Era bolnavă, iar ambulanța a refuzat să vină acasă”

A luat accidental prea mult paracetamol și moare. Amber Hickford, 26 de ani, din Rochdale, Greater Manchester, a suferit de o infecție urinară a tractului urinar care i-a provocat dureri severe și amețeli. Pentru a încerca să-și aline durerile a luat paracetamol, dar în cantități excesive. familia a cerut intervenția unei ambulanțe, dar nu a auns la domiciliu…

Potrivit The Sun , cu aproximativ două zile mai devreme tânăra a fost la spital, unde a fost diagnosticată cu acea infecție și i s-au prescris calmantele. Fata a început tratamentul dar a început să se simtă mai rău, așa că au solicitat ajutor medical, dar li s-a spus că cazul nu este atât de urgent pentru a solicita o ambulanță, deși iubitul a precizat că tânăra nu se poate deplasa.

Citește și Cum arată plămânii unei persoane care a fumat un pachet de țigări pe zi timp de 30 de ani: negri ca gudronul / VIDEO

După două ore și-a dat seama că nu mai respiră . Analizele post mortem au confirmat că tânăra a murit din cauza unei supradoze de paracetamol și că dacă ar fi fost vizitată la timp, ar fi putut fi salvată.

Acum, familia a depus o plângere, cerând să se facă dreptate. Serviciul de ambulanță s-a apărat deocamdată, spunând că diagnosticul nu a fost dat corect și că oricum li s-a spus să meargă la urgență.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.