O profesoară din Italia a avut un copil cu un elev de 14 ani

O profesoară din comuna Prato, Toscana, este anchetată după a avut un copil cu un elev căruia îi dădea lecții în privat. Elevul are 14 ani..

Profesoara a rămas însărcinatăcși a născut cu câteva luni în urmă.

Anchetele polițiștilor au pornit după ce părinții copilului au depus plângere împotriva profesoarei.  Procurorul a deschis o investigație.

Potrivit presei italiene, între elev și profesoara în vârstă de 40 de ani s-a instaurat mai mult decât ar trebui, astfel încât pofesoara a rămas însărcinată și a hotărât să ducă până la sfârșit sarcina.

Familia băiatului de 14 ani, după ce a aflat că el tatăl copilului , a decis să depună o plângere împotriva profesoarei

Echipa mobilă din Prato încearcă să verifice circumstanțele cu mare atenție  pentru a înțelege dacă este vorba  de o violență sexuală împotriva minorului .

Procurorul Prato, care a confirmat această chestiune și a cerut cea mai mare discreție de a nu compromite rezultatatele anchetei.

Te-ar putea interesa și Violează o fetiță de tre ani și o infectează cu boli venerice: riscă 25 de ani de închisoare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.