O profesoară de geografie beată, a fost concediată dupa ce a sărutat un elev de 17 ani

Protagonista acestei povesti  este Rachel Clint, acum fiind o fostă profesoară prestigiosului Merchant Taylor, din Middlesex, considerat a fi printre cele zece cele mai bune școli din Marea Britanie. Profesoara de geografie și fosta asistentă al directorului institutului, a fost filmată în timp ce era beată, săruntând unui dintre elevi.

Povestea datează din 2018, dar videoclipul a ieșit la suprafață un an mai târziu, ducând la concedierea tinerei profesoare. Profesorii școlii cât și părinții  ​​care au declarat că sunt mulțumiți de decizia luată de judecătorii comisiei. Profesoarea călătorea cu elevii ei într-un tren când după ce a consumat mai mult alcool decât ar fi trebuit, s-a pus pe genunchii unuia dintre elevi și l-a sărutat.  În urma incidentului descoperit datorită unei fotografii, femeia de 30 de ani a fost ascultată în cadrul audierii disciplinare și i-a fost autorizat să își mențină atât slujba cât și profesia.

Citește și : Un nou-născut s-a născut în interiorul sacului amniotic intact

Atunci comisia a stabilit că comportamentul său nu era de natură sexuală. “Dovezile sugerează că a fost un gest spontan care nu a dus la nici o intimitate suplimentară”, au declarat judecătorii.

În 2019, după ce a ieșit la iveală filmul incriminator, profesorul a fost din nou audiat de comisia disciplinară, care a dispus demiterea acesteia. Judecătorii au afirmat că comportamentul său s-a dovedit cu mult sub standardele impuse profesorilor de la renumita școală britanică.

Rachel Clint și-a recunoscut greșelile, dar speră că acest fapt nu-i va afecta viitorul profesional.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.