O profesoară de biologie a întreținut raporturi cu un elev de 15 ani: arestată

Poliția din Kentucky din Statele Unite a primit o plângere specială. Kendall Burk în vârstă de 23 de ani, o profesoară de biologie ar fi întreținut relații  cu un student de 15 ani de-a lungul întregii vacanțe de vară.  Din aceste motive, după plângerea studentului, ea fost arestată miercuri, 21 august, pentru viol și sodomie. Tânărul expusese o plângere întregului personal școlar.

Profesoara de biologie lucra în institut de aproximativ un an și odată ce s-a terminat anul școlar l-ar fi întâlnit pe tânărul din afara campusului . Burk este acuzată de viol și sodomie, ceea ce este (conform legislației locale) un raport sexual deviat. Directorul școlii le-a spus părinților victimei că profesoara în cauză a fost suspendată din institut.

Moarte oribilă pentru un tânăr de 30 ani : a fost zdrobit de lift

După ce a primit o plângere de la un student, Kendall a fost arestată imediat de poliția din Kentucky și obligată să plătească o amendă de 50.000 de dolari. În plus, ea va petrece următoarele zile în închisoare unde își va aștepta procesul luni.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.