O profesoară de 39 de ani a fost descoperită în raporturi intime cu un elev de 17 ani

Din America vine un nou caz în care o profesoară ar fi întreținut raporturi intime cu un elev.

La sfârșitul lunii martie 2019, o profesoară în vârstă de 39 de ani, Edna Mabel Longoria, a fost  arestată în Texas, acuzată că a avut o relație sexuală cu un student de 17 ani.

Alarma a fost dată chiar de elevul în cauză denuțând profesoara de științe  Edna Mabel Longoria, de la Veterans Memorial High School di Mission (Texas) Studentul  ar fi povestit administratorului școlii despre întâlnirile cu profesorul. Relația ar fi început  din 22 februarie 2019 iar raporturile intime s-ar fi consumat în incinta școlii.

 

Anchetele preliminare ale poliției ar fi descoperit “lichide biologice “, care au fost trimise ulterior la laborator.

 

Între timp, însă, poliția a sechestrat toate conversațiile pe care tânărul le-a schimbat  cu profesoara considerate de către anchetatori “nepotrivite” pentru că ar conține “fotografii, videoclipuri și texte de natură sexuală”.

 

În așteptarea începerii procesului, Mabel Longoria a fost suspendată de la școală. Femeia a fost arestată și lăsată liberă după plata unei cauțiuni   de 50.000 de dolari, scrie Daily Mail.

 

Te-ar putea interesa și Micuța Evie, a murit de meningită la doar 4 ani: inima ei salvează un alt copil

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.