O profesoară a murit în direct pe Zoom în fața studenților

Paola de Simone, o profesoară argentiniană de origini italiene, a murit la 46 de ani în fața întregii clase  de studenți în direct pe Zoom. Profesoara a predat la Universidad Argentina de la Empresa (EAU) și era bolnavă de coronavirus. În timpul lecției în direct pe Zoom, femeia s-a prăbușit la podea sub privirea șocată a elevilor. După cum explică un ziar local, femeia ar fi suferit de un atac cardiovascular acut. Cu puțin timp înainte de a se prăbuși, profesoara le explicase elevilor că este bolnavă și că întâmpină dificultăți în a ține lecțiile.

Studenții au sfătuit-o să se odihnească, dar la scurt timp, femeia s-a prăbușit. Unul dintre studenți înregistrase evenimentul în direct și apoi răspândise videoclipul pe rețelele de socializare, dar, la cererea rudelor, materialul a fost apoi șters.

COVID-19, Spania este prima țară europeană care a depășit 500 de mii de infecții

De faptul că era bolnavă, Paola de Simone știa deja și o comunicase prin Twitter acum câteva zile. „Este foarte complicat. Sunt infectată cu virusul de mai bine de patru săptămâni iar simptomele nu dispar ”, a scris ea. Profesoara a predat timp de 15 ani la universitatea argentiniană.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.