O profesoară a întreținut relații orale cu un elev: aleasă cel mai bun cadru didactic anului 2019

O profesoară din Texas a fost arestată pentru că a întreținut raporturi orale repetate cu un elev. Femeia fusese numită profesoar anului 2019.

Un alt caz de raporturi necorespunzătoare între profesor și elev  provine din Texas: profesoara de 36 de ani Randi Chaverria a fost arestată pentru că a întreținut raporturi orale repetate cu   elev , exploatând astfel autoritatea care i-a conferit rolul de profesoară. Episoadele au fost descoperite pe 18 noiembrie  după ce  poliția texană a descoperit câteva conversații private între profesor și elev, care ar dovedi veridicitatea acuzațiilor. La încheierea anului școlar,  profesoara a fost premiată ca cel mai bun cadru didactic al anului 2019 .

Citește și Și-a forțat nepotul de 6 luni să bea vin și bere: ”Este un profesor!” VIDEO

Faptele incriminate s-au produs în ultimul an școlar la liceul  Rock Round și ar fi fost confirmate de același elev protagonist al episoadelor . Cu toate acestea, profesoara nu a fost acuzată de abuz sexual, ci doar de relație improprie, deoarece elevul avea 17 ani.

Ulterior, femeia a fost concediată și arestată de poliție . Între timp, directorul institutului a  avertizat familia studentului de cele întâmplate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.