O profesoară a fost ucisă de hărțuitorul ei chiar în fața casei sale. Femeia îl denunțase pe bărbat de 13 ori, dar, fără rezultat

Profesoara Paola Estefania Tacacho, în vârstă de 32 de ani a fost ucisă de hărțuitorul ei istoric. Judecătorul nu a luat în considerare niciodată cele 13 plângeri ale femeii. Rudele victimei: „Vom cita statul”.

Un episod foarte grav  a avut loc în Argentina. O femeie pe nume Paola Estefania Tacacho se confrunta cu amenințări de moarte și hărțuire de mai bine de 5 ani. Sâmbătă, fostul ei student și hărțuitor Mauricio Parada Parejas a ucis-o.  Paola avea doar 32 de ani și preda limba engleză. Sâmbătă a fost înjunghiată de bărbat chiar în fața casei în jurul orei 21.30. Crima a avut loc în periferia nordică a orașului San Miguel de Tucuman. La vederea cei care o turba de mai bine de 5 ani, femeia a încercat să scape, dar el a ajuns-o ucigând-o cu mai multe lovituri de cuțit în punctele vitale.

Citește și Titanic, tur submarin pentru a admira epava. Dar cât va costa ?

Femeia îl denunțase pe bărbat de 13 ori, dar toate strigătele ei de ajutor nu fuseseră luate în seamă.  Din ce cauză? Lipsa de spațiu în birou pentru alte documente. O motivație pe cât de absurdă pe atât de idioată.

Criminalul fusese student al femeii din 2015, la „Mark Twain College”. Băiatul s-a îndrăgostit imediat de „domnișoara Paola”, așa cum o numea el. La facultate, a avut și certuri cu cel puțin alți trei profesori. Obsesionat de femei, Parejas o aștepta adesea în fața casei, de câte ori ea se întoarcerea de la serviciu sau de la sală. Plângerile sale nu au fost niciodată luate în seamă.. O singură dată, bărbatul primise ordinul care îi interzicea apropierea de ea. Dar a fost încălcat de mai multe ori, fără nicio repercusiune pentru criminal.

Rudele Paolei nu au acum nicio intenție de a renunța: „Vom cita Statul, vinovat de inacțiune și familia care a acoperit întotdeauna acel om”.

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.perfil.com/noticias/sociedad/tucuman-una-profesora-fue-asesinada-por-ex-alumno-al-que-habia-denunciado-15-veces.phtml

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.