O profesoară a fost condamnată la 40 de ani de închisoare după ce a violat doi elevi

Janet Barnes, o fostă  profesoară în vârstă de 44 de ani de la Pocola ridicat School , a pledat vinovată pentru două capete de acuzare de viol și hărțuire sexuală marți , în Oklahoma. În ciuda condamnării ei la 40 de ani, Barnes va petrece doar 15 ani în spatele gratiilor.

A fost condamnată la 15 ani de de închisoare pentru fiecare din cele două acuzații la viol. Pedeapsa  de 10 ani pentru hărțuire sexuală a fost suspendată, scrie  People .

Citește și Femeia care a fost incendiată în fața tribunalului a murit azi noapte: supraviețuise unui viol în grup

În luna mai, Barnes a fost arestată după ce a fost acuzată că a făcut sex cu doi elevi la Liceul Pocola între ianuarie 2014 și noiembrie 2016. Barnes a fost acuzată și că a hărțuit sexual un al treilea adolescent tot în acea perioadă. Victimele ei aveau între 16 și 19 ani.

Femeia  va fi înscrisă în registrul infractorilor sexuali.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.