O profesoară a demisionat după ce a avut o relație cu un elev de 16 ani: acum sunt căsătoriți și au trei copii

O profesoară a fost obligată să renunțe care a fost forțată să renunțe la locul de muncă după ce a făcut sex cu un elev de 16 ani. Acum sunt fericiți și au trei copii împreună.  Natasha Miller avea 23 de ani când l-a întâlnit Hayden MacDonald un elev de 12 ani la Colegiul Tararua din Noua Zeelandă.

Treisprezece ani mai târziu sunt încă împreună și sunt amândoi profesori din zonă, relatează NZ Herald .

Povestea a început în 2006,  când Miller și-a părăsit locul de muncă după ce a mărturisit că a avut  o relație sexuală cu studentul său   de 12 ani. Mama lui Hayden, Gaile, a spus că a observat că băiatul începuse se fie mai atent la ținuta lui și să se pregătească mai bine înainte de a merge la școală, dar nu a băgat prea mut de seamă..avea 12 ani…. După un timp Hyden a povestit părinților despre relația lui cu profesoara.

Tragedie în Italia! O moldoveancă a murit înjunghiată de soțul ei: căutat de carabinieri

După ce s-a confruntat cu părinții lui Hayden și cu administrația școlii,profesoarei  i s-a oferit posibilitatea de a încheia relația sau de a-și da demisia. S-a dus  direct în biroul directorului și și-a dat demisia. În 2006, i s-a interzis să mai profeseze.

Anii au trecut iar Miller și Macdonald  s-au logodit și au avut un copil. Cuplul locuiește acum în Fielding cu cei trei copii ai lor – două fete și un băiat și amândoi sunt profesori la aceeași școală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.