O profesoară a abuzat de un elev încercând să-i schimbe orientamentul sexual: ”Nu trebuie să fi gay”

A abuzat de un minor despre care se punea că este homosexual pentru a-l convinge să schimbe orientarea sexuală . Tedria Fluellen, în vârstă de 51 de ani, este acuzată de violență sexuală asupra unui elev de 16 ani. Abuzurile au durat mai mult de una an de zile, de când era student la Liceul Worthington din Houston, Texas. Femeia a lucrat în școală ca profesor asistent.

Citiți și : Salvat la timp: o mamă și-a legat fiul de trei ani de pat și a dat foc locuinței

Tânărul ar fi mers la casa femeii pentru a o ajuta să ducă niște lucrurile iar ea cu o scuză a încercat să-l seducă. „Nu trebuie să fii homosexual”,  începând să-i facă avansuri sexuale, până când au ajuns la raporturi complete. Femeia a fost raportată de bunica băiatului.

Se pare că femeia, înainte de a abuza de el , i-ar fi dat băuturi alcoolice amestecate cu medicamente făcându-l incapabil să reacționeze. Bunica minorului a descoperit totul citind mesajele pe telefonul nepotului  după ce i-a cerut explicații. Atunci  băiatul a povestit totul , relatează presa locală .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.