O profesoară a abuzat de un elev de 15 ani: „L-a violat și l-a lăsat pe soțul ei să o privească”

O „profesoară” a abuzat de un elevul în timp ce soțul ei privea. Kimberly Wellman-Rich, în vârstă de 34 de ani, din Lafayette, Louisiana, ar fi întreținut relații sexuale cu un student de 15 ani pe care l-ar fi găzduit în timpul unui schimb cultural care a avut loc prin institutul în care a lucrat.

Femeia, profesoară la Lafayette Parish School System, o companie însărcinată cu plasarea studenților străini în familiile gazdă din Statele Unite, s-a oferit să primească un băiat în casă, dar în lunile în care a fost cu ea, ar fi abuzat sexual de el în timp ce soțul ei, Jeffery Rich, în vârstă de 36 de ani, îi privea. Cuplul a fost arestat și acuzat de infracțiuni legate de abuzul unui minor, încurajând sau contribuind la delincvența copilăriei și contribuind la delincvența unui minor, deoarece i-ar fi oferit alcool și marijuana de mai multe ori.

Citește și O mamă și-a atacat mortal fiica în timpul unui episod psihotic: i-a scos ochii și i-a tăiat limba în timp ce fetița era încă în viață

Ancheta a fost declanșată de un informator care a raportat poliției ceea ce se întâmpla în interiorul casei, după cum a raportat Metro . Anchetele au început imediat și au dus imediat la scoaterea minorului din casă. Se crede că cei doi au abuzat de copil și l-au încurajat să consume alcool și droguri. Administrația școlii a suspendat temporar profesoara din funcție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.