O prezentatoare TV a fost atacată în direct de…o maimuță VIDEO

Prezentatoarea Lobna Asal și colegul ei Hussam Haddad au avut ca invitat pe actorul egiptean Ibrahim El-Samman pe canalul Al Hayat. Din anumite motive ciudate, actorul a adus o maimuță care a jucat alături de el într-un film recent. Dar ceea ce trebuia să fie un interviu normal a luat în curând contururi foarte îngrijorătoare. La un moment dat,  maimuța a atacat-o pe prezentatoare , mușcându-o de picioare.

O femeie a fost dată afară dintr-un supermarket pentru că nu avea mască. Furia clienților | VIDEO

În imagini se vede prezentatoarea foarte înspăimântată, urlând și încercând să se apere de maimuțică  folosind și o pernă pentru a se proteja. O situație care a stârnit și o anumită hilaritate în public.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.