O prăpastie adâncă de 38 de metri s-a deschis în mijlocul străzii înghițind trei persoane

Este într-adevăr groaznic ce s-a întâmplat duminica trecută în orașul chinez Cantonul, unde o prăpastie imensă s-a deschis brusc în mijlocul unui drum , provocând dispariția unui camion de curățare a străzii și a unui biciclist.

Trei persoane lipsesc după ce o prăpastie uriașă s-a deschis brusc în mijlocul unui drum din orașul Canton, China, duminica trecută. Canton este o metropolă cunoscută pentru modelele de arhitectură de avangardă, cum ar fi Guangzhou Opera House

Citește și  Un soldat a deschis focul în baza Pearl Harbor, Hawaii, ucigând două persoane după care s-a sinucis

Potrivit  mass-mediei locale, o prăpastie imensă s-a deschis în mijlocul străzii în care trei persoane au dispărut.  Acesta este un abis adânc de 38 de metri s-a provocat în urma construcției unei linii de metrou  . Responsabilitatea  a fost recunoscută chiar de firma care execută construcția acestui metrou. Din păcate, un bărbat de 51 de ani și fiul său de 22 de ani care se aflau în camionul de curățenie au dispărut . Identitatea ciclistului este încă necunoscută.

În jur de 1.100 de salvatori efectuează căutările celor trei dispăruți, dar până în acest moment fără succes.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.