O poveste plină de oroare în care un bărbat de 64 de ani a abuzat de două fetițe, iar mama știa tot

O poveste îngrozitoare plină de violenețe în familiei vine din Statele Unite ale Americii, unde Serena C Hall a fost arestată pentru că i-a permis unui prieten de 64 de ani să-i abuzeze sexual cele două fiice minore. În acest moment, potrivit rapoartelor mass-media locale, ambii sunt după gratii la închisoare în urma unor rapoarte din partea unui asistent social care aștepta să apară în fața judecătorilor.

Acea femeie ar fi permis unei cunoștințe să-i abuzeze ani de zile fiicele, care acum au mai puțin de 10 ani. Femeia, în vârstă de 27 de ani, a fost arestată săptămâna trecută împreună cu complicele ei, făptașul abuzurilor în vârstă de 64 de ani. Ambii sunt  în închisoare în așteptarea primei audieri: bărbatul pentru viol agravat, iar femeia pentru că ar fi dat consimțământul ca acesta să le abuzeze, a informat presa locală.

Oroare în Indonezia! Din gelozie o femeie și-a ucis fiica vitregă de 5 ani: avea raporturi intime cu fii ei

Conform reconstrucțiilor, femeia era perfect  conștientă de violențele suferite de cele două fete, dar nu a făcut niciodată nimic pentru a le apăra. Acest caz este păstrat strict confidențial și nu au fost dezvăluite alte detalii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.