O poveste îngrozitoare: un pedofil a răpit o copilă și a dat-o traficanțillor în schimbul plății datoriei

Daniel Kilbee, în vârstă de 38 de ani, din Oxford, a fost acuzat de pedofilie, dar printre diferitele infracțiuni pe care le-a comis se află una și mai gravă:  Bărbatul ar fi profitat de una dintre micile sale victime pentru a o vinde altor pedofili și traficanți de droguri în schimbul unei anulări a datoriilor pe care le avea cu aceștia.

 

Bărbatul, dependent de droguri, s-a îndatorat pentru droguri și nu a putut să plătească datoria, așa că a pus în aplicare un plan macabru și îngrozitor. După ce a răpit o minoră, el a grupului de pedofili și traficanți să abuzeze de ea. Potrivit Metro, copila ar fi fost violat de un grup, unde erau prezenți atât bărbați, cât și femei fiind amenințată cu moartea să nu scoată un cuvânt din ceea ce s-a întâmplat .

Se cearta cu iubita cu cateva zile inainte de nunta si se sinucide: ” A crezut ca relatia lor s-a terminat” 

Bărbatul a fost arestat iar avocatul său a încercat să-l apere spunând că atitudinile sale sunt legate de o vătămare severă la cap dar judecătorul a stabilit vinovăția deplină și l-a condamnat la închisoare pe viață.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.