O porțiune mare a unei autostrăzi din California s-a prăbușit în ocean: imagini cumplite

Imagini îngrozitoare provin din California, unde o porțiune mare a autostrăzii 1 de lângă Big Sur s-a prăbușit în ocean formându-se o prăpastie de aproximativ 50 de metri.

S-a întâmplat joia trecută, iar imaginile care vin din America sunt cu adevărat groaznice. Din fericire nu au existat victime, dar s-ar fi putut încheia cu o tragedie. Vineri în zorii zilei, muncitorii Departamentului Transporturilor din California au ajuns la fața locului și au constatat acest lucru.

Citește și Andrew Brooks, cercetătorul care a dezvoltat primul test de salivă pentru Covid a murit la 51 de ani: „Un erou, el a salvat vieți”

Dacă principalele cauze a prăbușirii sunt ploile abundente care au lovit zona în ultimele zile și incendiile care au devastat California anul trecut se numără printre vinovați. Drumul prăbușit este situat la aproximativ o milă sud de cumplita cicatrice lăsată de incendiul Dolan, unul dintre cele mai grave incendii care au lovit statul în 2020.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.