O plimbare pe plajă se transformă în tragedie: un tânăr de 24 de ani moare înecat pentru a-și salva mama

Ross Parker , în vârstă de 24 de ani, a murit luat de valurile unei mări furtunoase pentru a-și salva mama . Făceau o plimbare liniștită pe plajă după prânz, când s-a întâmplat  tragedia în Dorset, Anglia .

Câteva zile mai târziu, mama Sam Ord, a publicat ultima fotografie cu fiul său lângă mare, fotografie făcută cu câteva clipe înainte de a-și pierde viața. “A devenit un erou pentru mine, nu credeam niciodată că va trebui să-l îngrop”, a spus mama. Femeia s-a dusese în vizită la  fiul ei Ross în Leigh, Dorset, unde se  mutase în septembrie și lucra la un hotel. El spera să rămână acolo pentru totdeauna, a spus că „și-a găsit locul fericit”. Erau foarte uniți după ce Ross își pierduse tatăl la 10 ani.

Și-au închis fiul în vârstă de 5 ani într-o cușcă pentru pisici și l-au ucis opărindu-l cu apă clocotită: „Nu a vrut să se spele”

 

  În acea după-amiază pe plajă se plimbau  mai multe persoane  dar brusc, în timp ce traversau un canal, un val a lovit-o violent pe femeie făcând-o să-și piardă echilibriul și târând-o în apă. Deși se chiunia să se ridice, nisipul țărmului aluneca sub ea iar apa se retrăgea în mare ducând-o în larg. Ross a sărit imediat să o ajute se se ridice în picioare și un alt val puternic i-a lovit în plin pe amândoi, trăgând de data acesta tânărul care a dispărut înghițit de mare, în timp ce mama sa a fost împinsă spre țărm.

Salvatorii, alertați de mamă au început imediat să-l caute,  dar corpul tânărului a fost găsit abia a doua zi dimineață.  În timp ce căutprile erau în curs de desfășurare, mama știa și simțea în sufletul ei că nu-și va mai putea îmbrățișa niciodată fiul…și așa a fost. Femeia păstrează cu durere în suflet  amintirea fiului său  nu numai ca pe un copil cuminte dar și ca erou. Îi salvase viața !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.