O pisică erou a salvat un bebeluș de un an să nu cadă de pe scări: cum a fost posibil ?

Pisica siameză Gatubela privea cum bebelușul Samuel în timp ce se deplasa prin sufragerie și a sărit să-l tragă înpoi cu gharele imediat ce copilul s-a apropiat de scări

Camera de supraveghere din camera copilului a înregistrat bebelușul de un an care s-a dat jos din pătuț și a început să se târască prin cameră apropiindu-se tot mai mult de scări. În acel moment pisica s-a apropiat de copil și l-a tras cu ghearele de hăinuța roșie obligându=l pe micuț să de-a înapoi și să nu cadă.

O maimuță își îngrijește de mai bine de 10 zile de puiuțul ei născut mort / VIDEO

”Am lăsat singur copilul în pătut , deoarece dormea și am plecat în bucătărie”, a spus mama potrit Mirror. ”Nu mi-am imaginat că s-ar fi trezit așa de repede”

Diana Lorena Álvarez, mama copilului, a verificat filmele imaginile pentru a-și da seama cum fiul ei a ieșit din pătuț, relatează Metro . Când a urmărit filmările, însă a descoperit salvarea eroică a pisicii și și-a dat seama că Gatubela a salvat viața fiului ei.

“În acel moment am descoperit că pisica și-a salvat viața. Dacă nu ar fi fost pentru pisica, fiul meu s-ar fi rostogolit pe scări. Urmărind filmările, m-am simțit foarte surprins și norocos.”Videoclipul, care a apărut pe Mail Online , a fost distribuit pe pagina de Facebook pentru Fundația Gatos Bogotanos en Adopción, o organizație de salvare și adopție a pisicilor cu sediul în Bogotá.

https://youtu.be/hIt2GEsu9koPentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.