O pisică a scăpat din apartamentul în flăcări sărind de la etajul al doilea: videoclipul a devenit viral

Imaginile cu o pisică care a scăpat dintr-un incendiu în New York fac înconjurul web-ului . Imaginile lansate pe Twitter, arată cum pisica a sărit de la fereastra unui unui apartament cuprins de flăcări de la etajul doi. Mica felină reușește să scape și ajunge în brațele polițiștilor cu coada înnegrită de fum. Episodul datează de sâmbătă după-amiază . Pisica a fost imediat salvată și din fericire se află în stare bună.

Potrivit NBC , un bărbat căutat, acuzat de violență domestică, s-a baricadat în interiorul apartamentului și când ofițerii de poliție au bătut la ușă, a dat foc apartamentului.

Citește și Petrecere cu sfârșit tragic: un băiețel de numai 3 ani s-a împușcat mortal chiar de ziua lui

Bărbatul care se închisese în apartament a fost scos inconștient și internat în spital, în timp ce șapte persoane, inclusiv doi polițiști, au fost răniți în incendiu, a raportat NBC.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.