O pisică a dat naștere pisoilor cu ajutorul unui prieten special: un labrador-video

Pisica și câinele sunt adesea protagoniștii celor mai frumoase povești de prietenie. Și chiar și povestea de astăzi nu poate nu dovedi cât de specială poate fi această prietenie.

Nu știm aproape nimic despre acest pisoi și prietenul ei Labrador, singurul detaliu pe care îl știm este că locuiesc cu familia lor în Turcia . Familia a filmat scena incredibilă și emoționantă și apoi a pus videoclipul pe internet, unde a fost vizionat de milioane de oameni.

Pisicuța mamă știe ce are de făcut, dar nu disprețuiește ajutorul celui mai bun prieten. Nu numai atât, din când în când o linge de parcă ar dori să o liniștească și să-i dea curaj .

Când pisicuța a început să dea naștere puilor, labradorul i-a întâmpinat cu o bucurie extremă , lingându-i unul câte unul. O atitudine care nu provoacă niciun disconfort mamei, care, evident, trebuie să aibă foarte multă încredere în câine.

Citește și Avertismentul unui tată după ce fiica lui aproape că și-a pierdut vederea din cauza unui smartphone

Sunt cazuri în care animalele își abandonează puii dacă au fost atinși de altcineva. Dar, evident nu este și cazul acestei povești

Nu știm cine este tatăl biologic ai acestor pisoi, dar nu este greu să-l imaginăm pe cel adoptiv .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.