O persoană fără suflet a furat cățelul unui copil de 6 ani, de atunci nu se oprește din plâns

Cineva a furat un cățel din mașina de lucru a tatălui său. Vestea l-a șocat pe micuțul Cameron, iar cererea lui de ajutor a înduioșat mii de oameni.

Dispariția bruscă a Ralph , un bulldog terrier aparținând familiei Donaldson, l-a șocat pe micuțul Cameron , un copil de 6 ani. Băiețelul avea o relație foarte specială cu acest cățel: au crescut împreună,  dormeau în același pat, iar pentru copil el este cel mai bun prieten al său. Suferința copilului este de așa de mare încât mama lui a postat mesajul copilului pe Facebook: „Ne lipsește atât de mult. Vrem doar să se întoarcă acasă. El este dulce, cuminte și frumos. Vă rog ajutați-ne să-l găsim!”

câine 1

  Citește și Supraviețuitorii prăbușirii podului Morandi s-au căsătorit: Eugen și Natalya au spus DA

Mama Stacey , face tot ce îi stă în putință să-l găsească. Împreună cu soțul ei a pus afișe în care ofereau 1000 de lire sterline tuturor celor care îl vor aduce aacasă pe Ralph. Vorbind cu presa părinții au declarat: „Plânge toată noaptea și vrea să doarmă în pat cu noi. De obicei, doarme în camera lui unde are un pat supraetajat în care el doarme deasupra și Ralph  jos. ”

Femeia a mai explicat că în acea zi câinele era în mașina soțului ei, deoarece Ralph este un câine care suferă singurătate și trebuie să fie în permanent în contact  cu cineva.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.