O pensionară de 80 de ani se căsătorește cu un egiptean de 35 de ani: „Nu stă cu mine pentru bani”

Povestea de dragoste dintre Iris Jones, în vârstă de 80 de ani, și Mohamed Ahmed Irbriham, un egiptean de doar 35 de ani, merge bine. După ce i-a scandalizat pe britanici cu detalii despre viața lor sexuală la televizor, pensionara a formalizat căsătoria și continuă să spună că bărbatul cu care s- a căsătorit nu este o jucărie și mai presus de toate, el nu este interesat de banii ei.

Ea are 80 de ani și el are mai puțin de jumătate din vârsta lui. S-au căsătorit după ce s-au întâlnit pe rețelele de socializare și Iris nu a așteptat mult înainte de a zbura în Egipt pentru a-l întâlni . Mohamed, șomer, a fost acuzat că a profitat de situație, dar insistă că are sentimente sincere pentru Iris. Găsindu-și tinerețea și la 40 de ani după divorțul de primul ei soț, pensionara a fost de acord să se căsătorească cu el.

Citește și Singură în carantină : o studentă în vârstă de 20 de ani a fost găsit moartă în camera de cămin

Cuplul a încercat să se căsătorească în Cairo, dar documentele erau greșite, așa că au amânat data nunții.  Dar acum pot fi considerați soț și soție din toate punctele de vedere, în timp ce telespectatorii britanici a programului ”This Morning”, au rămas cu gura căscată în fața detaliilor privind viața lor sexuală.

„Dacă se căsătorește cu mine va fi pentru norocul meu, dar va fi dezamăgit pentru că trăiesc dintr-o pensie. Nu-mi plac proștii. Sunt sinceră și i-am spus imediat că nu trebuie să fie un profitor ”, a spus Iris. „Nu-mi pasă unde locuim sau cât de bogată sau săracă este, vreau doar să fiu cu Iris. Oamenii cred că sunt cu ea din toate motivele greșite. Sunt gata să plec cu ea oriunde în lume “, adaugă el astăzi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.dailymail.co.uk/femail/article-8928507/Woman-80-marries-Egyptian-toyboy-35-months-shocking-Morning-viewers-sex-stories 
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.