O pasageră a companiei United Airlines a fost înțepată de scorpion în timpul zborului

O femeie a fost înțepată de un scorpion în timp ce călătorea cu un avion al companiei United Airlines din San Francisco spre Atlanta.

Femeia a spus că a simțit o înțepătură pe picior în timpul zborului, joi dimineață. Când s-a dus la toaletă, s-a dezbrăcat și scorpionul a căzut din pantaloni. Pasagera a fost tratată de paramedici înainte de a fi dus la spital, a declarat compania aeriană BBC. Nu se cunosc informații privind starea de sănătate a femeii.

Citește și Nu aveți voie să muriți în weekend și de sărbători: ordin din partea primarului

“După ce am aflat că unul dintre clienții noștri de la zborul 1554 din San Francisco spre Atlanta a fost înțepat de un scorpion în timpul zborului, echipajul nostru a intervenit imediat și s-a consultat cu un medic de la baza aeriană care a oferit îndrumări medicale”, a declarat compania aeriană într-un comunicat.

“Pasagera a fost transportat la un spital local”, a adăugat acesta.

Deși se întâmplă rar, nu este prima dată când un scorpion a fost găsit  într-un avion.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.