O oaie a născut un miel cu două capete și trei urechi. Videoclipul devine viral pe web

O oaie a născut un miel cu două capete și trei urechi. Mielul a supraviețuit doar câteva zile înainte după car e a murit într-un laborator universitar . Animalul s-a născut într-o fermă din zona Colonia La Alianza din municipiul Coronel Belisle, în provincia Rio Negro, în centrul Argentinei.

Într-un videoclip viral pe web se poate vedea săracul miei în condiții extrem de precare. Fermierul Juan Carlos Sarasola care deține aproximativ 50 de oi, a povestit presei locale despre nașterea mielului. La început, în timpul nașterii, fermierii s-au gândit la doi miei.  Juan a cerut ajutor unui medic veterinar  pentru a verifica starea animalului. Atunci medicul a făcut o afirmație șocantă spunând proprietarului că mielul are două capete și trei urechi. „Când am auzit acest lucru , am crezut că este nebun”, a spus fermierul pentru presa locală.

Un băiat de 9 ani a inventat o mașină de spălat mâini împotriva răspândirii Coronavirusului

Potrivit Daily Star Online, animalul a supraviețuit doar câteva zile. Nu a putut să se ridice, probabil pentru că cele două capete erau prea grele. Fermierul și soția sa au contactat profesorii Școlii Veterinare din cadrul Universității Rio Negro care au preluat animalul pentru a-l analiza.  Nu este clar ce a provocat malformația.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.