O nouă dramă Covid: mama transmite virusul fiicei sale de 2 zile și o omoară

Tragedie în India: o femeie fericită de nașterea copilului său,  două zile mai târziu este forțată să-i jelească moartea în urma infecției cu Covid.

Cea mai recentă demonstrație potrivit căreia nici copiii nu sunt scutiți de efectele letale ale bolii provine din India, din regiunea Tripura. O tânără a fost internată în spital Agartala Government Medical School din cauza simptomelor infecției cu Covid. Spitalizarea a fost efectuată în mod precauțional având în vedere că femeia era însărcinată și o deteriorare bruscă a condițiilor de sănătate ar fi dus la necesitatea unei cezariene.

Nașterea a avut loc sâmbată 1 august, iar copilul a fost supus imediat testului covid. Rezultatul a fost ceea ce toată lumea s-a temut, fata a fost afectată de mama ei de Covid-19. Din păcate, după două zile, inima fetei a încetat să mai funcționeze, iar medicii nu au putut decât să-i declare moartea.

Pandemia de coronavirus în India este departe de a fi eradicată. Țara asiatică este a treia ca mărime din lume după numărul de pozitivi și vede o creștere constantă a cazurilor. Curba de contagiune este în plină creștere și încă nu a ajuns vârful infecțiilor.

Franța, alarma experților: „Nu pierdeți controlul asupra epidemiei”. Bonus pentru îngrijitori de până la 1000 de euro

Ceea ce este de temut este că situația se poate agrava, iar  în ceea ce privește decesele , sistemul de sănătate indian este foarte deficitar. Până  acum s-au înregistrat aproximativ 39 de mii de morți și se preconizează că numărul morților va crește.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.