O nou-născută recunoaște vocea tatălui ei, iar zâmbetul cucerește întreg internetul

O nou-născută recunoaște vocea tatălui ei, iar zâmbetul cucerește întreg internetul

Încă  de când era încă în pântecele mamei sale, bărbatul vorbea cu micuța lui : ”Eiiii, fetița lui tata, am sosit” și de fiecare dată micuța Antonella începea să se miște  în burta mamei.

Acele cuvinte și acea voce, i-au rămas în memoria micuței încât le-a recunoscut chiar imediat după naștere. Când fericitul tătic  Flávio Dyego Vilela Dantas, a vorbit pentru prima dată fiicei sale  Antonella copila i-a zâmbit, recunoscându- i vocea.

Antonella s-a născut la Spitalul Naval Marcílio Dias, din Rio de Janeiro și la naștere a avut 3,125 kg și 49 cm, la Spitalul Naval Marcílio Dias, din Rio de Janeiro. A venit pe lume pe 11 august , chiar de  Ziua Tatălui. Ce coincidență!

Micuța Evie, a murit de meningită la doar 4 ani: inima ei salvează un alt copil

Cu siguranță acesta nu este un caz izolat cel al Antonellei, deoarece chiar dacă nu ne dăm seama, bebelușii aflați  în pântec sunt capabili să ne asculte, așa cum arartă studiul Learning-induced neural plasticity of speech processing before birth,” care, examinând mai mulți nou-născuți, a constatat capacitatea lor de a recunoaște sunete și cuvinte pronunțate, și nu numai de la mama.

Și nu numai că, potrivit unei echipe de cercetare finlandeze, bebelușii din burtă pot asculta și muzică și învăța , recunoscând aceste sunete după naștere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.