O nou născută a fost găsită aruncată într-o cutie de carton, în ger, lângă un coș de gunoi: este în viață

Abandonată afară în ger  și într-o stare avansată de hipotermie din cauza frigului: acestea sunt condițiile în care salvarea și poliția au găsit un fetiță nou-născută pe 4 ianuarie la ora 7:45 dimineață    în satul Därstetten, Elveția. Fetița a fost abandonată  imediat dupa nastere. Alarma a fost dată de un bărbat care ieșise să arunce gunoiul: ” La început am crezut că este o păpușă, dar apoi am văzut că se mișca și avea sânge la gură” .

„Era în interiorul unei cutii de carton”, a explicat primarul din Därstetten Thomas Knutti, „acest loc este folosit de toată lumea pentru eliminarea deșeurilor reciclabile și a sticlei. Poate cei care au lăsat-o acolo știau că va fi găsită pentru că sâmbătă este ziua reciclării “.

Citește și Și-a închis fiica în apartament și a plecat în vacanță: o fetiță de 3 ani a fost găsită fără viață de bunica ei

Fetița a fost dusă de urgență la spital în stare critică iar după aproape două săptămâni starea copilului este stabilă, iar mama a fost depistată. Femeia a recunoscut că a abandonat fetița înfășurată într-o pătură la scurt timp după naștere și a confirmat   că a lăsat-o în mod conștient într-un loc bine frecventat, în speranța că cineva o va găsi.

În urma uneor anchete preliminare, atât mama cât și concubinul acestei sunt în stare de arest.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.