O nou-nascuta a fost abandonata si aruncata la groapa de gunoi: un jurnalist o gaseste si o adopteaza

O nou-nascuta a fost abandonata si aruncata la groapa de gunoi: un jurnalist o gaseste si o adopteaza

Povestea cu sfârșit  fericit al “Pihu”, o bebelușă  abandonată într-o groapă de gunoi din India și salvată de regizorul Vinod Kapri. Vinerea trecută, omul a dat peste un videoclip care începutuse să circule pe Twitter. Împreună cu soția sa a decis că  trebuie să găsească copila și să o adopte.

 

Vinod Kapri, un jurnalist și regizor indian din New Delhi, deschide Twitter imediat după ce s-a trezit vede un video șocant cu o nou-născută aruncată la o groapă de gunoi din India. În lacrimi, Kapri a arătat videoclipul și soției sale, Sakshi Joshi, care este și eajurnalist. “Ne-am emoționat și ne-am înfuriat în același timp” , a declarat Kapri pentru CNN. “Nu puteam urmări întregul videoclip – o auziamcă plânge și a fost suficient”, a spus Joshi.

 

Cei doi soți au decis să o găsească pe micuță și să o adopteze.

 

Nu știau nici unde se afla și nici unde ar putea fi după ce a fost filmată. Cu ajutorul internauților  cuplul a aflat că,  copilul a fost găsit în Rajasthan, India, și era în stare critică într-un spital, au declarat pentru CNN. Afost abandonat- într-o groapă de gunoi, potrivit Business Insider.

 

 

Sâmbătă cuplul a condus mai bine  400 de kilometri pentru cunoaște fetița :”Nu intenționam niciodată să adoptăm un copil. Am deja de 46 de ani”, a spus Kapri. ”

 

Autoritățile nu au identificat persoana care a realizat videoclipul. Din păcate, abandonarea fetelor în India este destul de comună, iar mii sunt pur și simplu lăsate pe câmpuri sau chiar îngropate de vie lăsate să moară în canalizare în fiecare an, raportează Mirror UK.

 

Aproximativ 90% din cei 11 milioane de copii abandonați în total în India sunt femei, potrivit Times of India.

Te-ar putea interesa și Un profesor de 25 de ani a violat 28 de eleve de gimnaziu si a pipait alte 88: ”Ne vom casatori”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.