O navă petrolieră din Iran a luat foc în largul coastei saudite

O navă petrolieră din Iran a luat foc în largul coastei saudite. Potrivit companiei petroliere, nava a fost lovită de o rachetă.

Siria, Turcia bombardează kurzii: deja 60 de mii de strămutați. Erdogan șantajează UE asupra refugiaților

O navă petrolieră iraniană a fost incendiată în largul coastei Arabiei Saudite. Acest lucru a fost raportat de agenția de stat și alte mass-media din Teheran. Conform companiei naționale de petrol din Iran, nava ar fi fost lovită de o rachetă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.