O navă petrolieră a fost atacat de pirați în largul coastei din Nigeria: 19 ostatici

Marți pirații au atacat o navă petrolieră în largul coastei din Nigeria, la aproximativ 77 de mile marine de insula Bonny, o zonă foarte importantă pentru exploatarea petrolului brut. Pirații au luat ostatici 19 membri ai echipajului, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Navios, compania care deține cisterna confiscată , pentru Bloomberg .

Citește și O femeie care a supraviețuit unui viol în grup, a fost incendiată în fața tribunalului

Apele din Golful Guineei au fost mult timp ținta piraților, deși atacurile asupra navelor mari sunt destul de rare. Potrivit datelor Biroului Maritim Internațional , un departament a International Maritime Bureau care monitorizează activitățile piraților, în primele nouă luni din 2019 au avut loc 95 de atacuri în care pirații au urcat pe navă: din acestea, 17 au avut loc în largul apelor Nigeria.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.