O muscă pe capul lui Pence, videoclipul devine viral

Dezbaterea dintre Mike Pence și Kamala Harris a avut un invitat neașteptat: o muscă care a rămas timp de peste un minut în proeminență pe părul alb al vicepreședintelui care dând răspunsul la o întrebare despre rasism, nu  i-a observat prezența. Videoclipul și imaginea statică a muștei au devenit imediat virale pe rețelele de socializare, și chiar și Joe Biden,  pe Twitter, a cerut să doneze cinci dolari pentru a ajuta această „campaign fly”, această muscă electorală.

Citește și Vaccinul împotriva Covid: efectele secundare în timpul testelor Moderna și Pfizer

Nu numai. Campania lui Biden a pus pe Twitter și linkul către site-ul „Flywillvote.com”, musca care  va vota, care de fapt se leagă de pagina iwillvote.com, unde se găsesc toate informațiile utile pentru înregistrarea la vot și diferitele posibilități de votare fiecare stat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.