O morsă a atacat și a scufundat o barcă a Marinei Ruse

O morsă a atacat și a scufundat o barcă a Marinei Ruse.

Incidentul neobișnuit a avut loc în Cape Geler, în Arctica. Conform reconstrucției Ministerului rus al Apărării, mamiferul își proteja puii atunci când a văzut o barcă de salvare care se apropia de țărm la bord cu unii membri ai unei expediții comune a Societății Geografice Ruse și a flotei navale ruse.

Găinile unei crescătorii și-au unit forțele și au omorât o vulpe care a îndrăznit să intre cotețele lor

Morsa de sex feminin, cu colții lungi de un metru, s-a apropiat de țărm și a atacat bărbații și barca scufundând-o. Potrivit ministerului, echipajul a reușit să salveze barca. Morsa în general este un mamifer sociabil și poate cântări până la 1700 de kilograme dar poate deveni foarte violentă atunci când își apăra teritoriul sau puii.

Cercetătorii au reușit să înoate până la țărm și nimeni nu a fost rănit. Misiunea făcea parte dintr-un proiect de sondaj asupra florei și faunei din zonă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.