O moldoveancă din Italia a fost înjunghiată în abdomen de 12 ori de fostul iubit

Un albanez în vârstă de 28 de ani a fost arestat în carabinierii din Francavilla al Mare, provincia Chieti, după ce a înjunghiat  de 12 ori o moldoveancă de 33 de ani. Femeia după o relație de scurtă durată cu bărbatul nu mai dorea să-l vadă. Atacul  s-a produs în grădina casei în care locuiește femeia împreună cu sora și mama ei. Victima a fost salvată și dusă la spitalul din Chieti  unde a fost supusă intervențiilor chirurgicale iar acum se află  în prognostic rezervat.

Lăsat singur de părinți, un copil român de 4 ani a fost găsit rătăcind pe străzi în Italia

Femeia a fost salvată de câinele ei din curte.

Potrivit carabinierilor Roland Bushi, bărbatul de 27 de ani  de origine albaneză orbit de furie că a fost părăsit a sunat la ușa din spate a casei. După ce a primit încă un refuz din partea victimei, acesta a sărit gardul și a atacat-o cu cuțitul lovind-o de 12 ori în abdomen.  Femeia a fost salvată de câinele familiei  care l-a atacat pe pe bărbat mușcându-l de cap și de mâini. Agresorul s-a dat la fugă dar nu pentru mult timp.

Albanezul a fost arestat cu acuzația de tantivă de omor

Sursa: Abruzzo Live

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.