O moarte absurdă: tânără împușcată de un polițist în timp ce se juca cu nepotul ei

Ucisă în casa ei din Fort Worth în timp ce se juca cu nepotul ei , lovită de glonțurile trase de un polițist de la fereastră . Este moartea absurdă a Atatianei Jefferson de 28 de ani, afro-americană, în ceea ce pare a fi fost un accident dramatic. Dar controversa asupra persoanelor de culoare ucise de agenții  texani se mai mare ca niciodată  având în vedere numeroasele episoade din ultimele luni. Era două dimineața când….

Oroare în Țara Galilor! A abuzat ani de zile de fiica lui: din incest s-au născut șase copii

Totul a pornit de la apelul unui vecin alarmat de faptul că ușa de la intrare a Atatianei Jefferson era deschisă și luminile aprinse. În realitate, femeia stătea cu nepotul ei pe canapeaua din sufrageria din fața televizorului și se jucau. Polițistul atras de unele zgomote, s-a apropiat de geam și a strigat să ridice mâinile în sus.

Atatiana nici măcar nu a avut timp să răspundă că a fost împușcată mortal. ” Agentul a perceput un pericol “, explicați șeful poliției orașului, dar se investighează cazul. Nu a mai fost tipm nici măcar să o ducă la spital, că tânăra a murit pe loc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.